Steder og utsikt over Roma

Steder og utsikt over Roma

 

Roma er som en stor kiste av edelstener, og hver gang vi åpner den alltid forblir forferdelse for mengden av overraskelser og skatter som vet å vise.

Det er verdt å bruke noen ord på noen steder som lett passer inn i de vanlige turistrutene og likevel i stand til utrolige ganger eller av og til Excite.

Villa Farnesina

I hjertet av Trastevere, eiendom 'Accademia Nazionale dei Lincei, The Villa er en ekte edelsten. Det var den rike Siena banker Agostino Chigi å ønske å oppnå, og er, sannsynligvis, en av de mest harmoniske bygging av renessanse italiano, hvor arkitektur og innredning kombinerer, skaper en perfekt balanse av uttrykket. Bygget i begynnelsen sekstende århundre, i 1579 Det ble eiendommen av familien Farnese, som tok han navnet, ikke gjør rettferdighet, men, skyts, stor kunst connoisseur, Agostino Chigi som var den sanne talsmann. Baldassare Peruzzi Unnfanget alt i arkitektur kan forbedre de rike dekorasjoner. Seks nivåer fra kjelleren til utsiktspunktet der du følger de vakre rommene som Loggia av Galatea fresco fra uhyre hender Sebastiano del Piombo og de mirakuløse Raffaello tilbake i Loggia av Amor og Psyche, deretter går i de andre rommene er det fresker av Baldassare Peruzzi og dekorasjoner Giovanni Antonio Bazzi, si Sodoma. Langs ruten, fra vinduene i bygningen, visjonen til haven italienske villa mesterlig laget som om hver var den ideelle videreføring av den andre.

info, Rutetider

via Lungara, 230, D.ssa Virginia Lapenta, tlf.: +39 06 68 02 73 97, e-post: [email protected]

Mandag-Lørdag h 9-14, andre søndag i måneden h 9-17

Spada Gallery

I sentrum av Roma, nærheten av en av de mest karakteristiske og mest kjente torg, Campo de 'Fiori, Det er en av de vakreste bygningene i byen: det sekstende Palazzo Spada, nå hovedkvarteret i Statens råd og inne huser en verdifull barokk samling opprettet av Cardinals Bernardino Spada e Fabrizio Spada over seks hundre. The Palace Også kjent som Palace Capodiferro, Han tilhørte Cardinal Jerome Capodiferro det, fra 1548, Jeg hadde bygget på eksisterende bygninger av arkitekten Bartolomeo Baroness, som han ble inspirert av de typologiske ordninger Bramante. Med tilstedeværelse av Cardinal Bernardino Spada, Han flyttet til Roma i 1631, Han setter av samling av verdifulle kunstneriske og arkeologiske arbeider. Oldebarn Cardinal Fabrizio Spada Han fortsatte å gjennomføre samlingen, som fortsatte i det syttende og attende århundre med viktige og betydelige verk lagt fra familien arvingene. Sikkert den unike sjarmen utgår fra dette stedet er gitt av plasseringen av den aktuelle samlingen, holdt i den opprinnelige miljøet og presentert i filer stablet som i det syttende århundre samlinger eller konsoller og møbler av det syttende århundre. The Gallery er beriket med arkeologiske arbeidene som stilles til sgabbelloni dekorerte tre syttende eller, her, betydelig konsoller sent utskåret og forgylt barokk. Langs ruten for besøket får vi den såkalte Secret Garden hvor det er en unik funksjon, en overraskende barokk kunstig: den Colonnata illusionistica realisert i 1653 den Francesco Borromini, Det vises dypere enn tretti meter i stedet for ni real.

info, Rutetider Piazza Capo di Ferro, 13 Tel. +39 06 6874896, E-post: [email protected]

Mandag-søndag h 8.30-19.30 Stengt tirsdag

Protestant Cemetery

En spesielt slående og uvanlige scenen, definitivt utenfor de faste turistløypene, Det er den protestantiske kirkegården. En overraskende oase av fred i distriktet Testaccio.

Kirkegården ble grunnlagt i 1716 med Klemens XI som gis en plass foran Pyramid of Caius Cestius, å tillate begravelsen av Stuart retten i eksil medlemmer. Deretter ble det gitt tillatelse til andre ikke-katolikker og, mot slutten av den 800, Cemetery antatt definisjonen vi ser i dag, å bli erklært monumentale området av nasjonal interesse 1918.

Også kjent som Cemetery of the British, inne i gravene til rundt fire tusen mennesker holdes, for de fleste ikke-katolske utlendinger av forskjellige nasjonaliteter: engelsk, tysk (Han er sønn av Goethe), russere, gresk, amerikansk, Scandinavian. Blant dem er forfattere, poeter, skulptører, malere, diplomater, historikere, arkitekter, forskere. Vandre blant ruinene og graver, inspirert av antikken, ledsaget bare av raslingen av sypresser og furutrær, du har følelsen av å leve i en eksklusiv dimensjon, vekk fra kjas og øredøvende støy i byen. Og det er fint å gå til søk og oppdagelsen av hans gjester, møtes John Keats og fremkalle hans ord inngravert på slutten av hans gravstein: "Her ligger en hvis navn ble stevning i vann", rimanendone imponert eller betale hyllest til Percy Shelley, annonse Antonio Gramsci, hvis asken var en inspirasjon til de versene, blant de mest kjente, av Pier Paolo Pasolini, den Carlo Emilio Gadda, som du kan se, spenningen i hagen, den uredigerte visningen av den monumentale Piramide Cestia. Andare a scoprire le innumerevoli storie racchiuse è concedersi un regalo alle proprie emozioni. Dette stedet og atmosfæren som kommer er en uvanlig og unikt perspektiv, gjennom å forstå sjelen av byen, ikke som noen, Han vet hvordan velkommen og involvere.

info, Rutetider Via Caio Cestio, 6, Tel. 3474435803, e-post [email protected]

Mandag - Lørdag h 9-17, Søndager og helligdager h 9-13