Bydelene i Roma

Bydelene i Roma

 

Sjarmen av Roma, så vel som dens uvurderlig arkeologiske og kunstneriske skatter, Det har alltid vært beskrevet av solcelle tegnene, engasjerende med at tilslørt melankoli typisk romersk. distriktene, eller som de ble kalt en gang, distriktene er de vakre kistene i stand til å holde sammen kunsten og menneskeheten av den evige stad gjøre opplevelsen unike atmosfærer. Sannsynligvis den mest typiske vi liste opp tre som, riktignok kjent, De kan gi bort hver gang overraskelser og følelser.

Trastevere

Sannsynligvis nabolaget Roma best kjent i verden og anerkjent som et symbol på den mest autentiske romerske. "Across the Tiber", utover Tiber, Dette er opprinnelsen til navnet sitt, et nabolag bygget utenfor det gamle sentrum som fortsatt er i nær kontakt med urbe. Sted av villaer under keisertiden er middelalderen at strukturen arkitektonisk nabolaget med sine smale gater og torg hvor du kan oppdage kirker der den krysser historie av symbolene på folke ritualer. Så her er San Francesco a Ripa hvor den ekstraordinære skulptur holdes i Velsignet Ludovica Alberoni av Gian Lorenzo Bernini, den Church of Sant'Agata, kanskje den mest elsket av trasteverini, gitt som holder statuen av Madonna de "noaltri", skytshelgen for nabolaget eller Church of Santa Cecilia dedikert til skytshelgen for musikk. Sjarmen av Trastevere er også å gripe sakte vandre gjennom smug og gater på etterdønningene av brostein, oppdage små butikker eller flere votive altere som dukker opp fra middelaldermurer, tyder oppmerksomhet på detaljer som er nøkkelen til å komme inn i den virkelige atmosfæren i nabolaget.

Kvartal i stand til kontinuerlige overraskelser der, i sin populære arkitektonisk identitet, for å dekke en bygning som aristokratisk Palazzo Corsini, fødestedet til den litterære akademi av Arcadia, og huser nå National Gallery of Ancient Art, med en '700-samlingen er fortsatt intakt, og en botanisk hage med 800 veksthus, eller, gang i konstant bikube av romerne og turister, du kan gjøre en stopp i Museum of Trastevere, Piazza Sant'Egidio, i stand til å foreslå utstillinger av fotografisk absolutt verdi.

Her er hemmeligheten, akseptere og blir ønsket velkommen av dette stedet hvor hver stein og hver plass utstråler Roman.

Rione Monti

Distriktet dekker et stort område som skjønnhet og fortryllelse veksler mellom de mange funksjonene interne gater og store motorveier som Via Nazionale og Via Cavour. Ligger mellom bakkens Esquilino, den Viminale og Quirinale hele området ble kalt "Mountains:" bare, også tett befolket i antikken, Det ble et sted for mange viktige arkeologiske funn og, Til tross for de urbane intervensjoner fet '40s, Det har blitt bevart nesten intakt den dag i dag.

Faktisk atmosfæren vintage, Roma bare nevnt i noen gamle filmen, her er det fortsatt til stede og innebærer besøkende for hele menigheten i en magisk blanding mellom misfarget insignia, Inns, tavernaer og håndverksbutikker som bevarer tradisjonen med verkstedene fra fortiden. En utvidet nabolaget at folk født og som gjennom århundrene overtar unike kunstskatter som Michelangelos Moses bevart i kirken San Pietro in Vincoli, en av de vakreste hellige stedene i byen, hvor det er verdt å få med Salita dei Borgia, kanskje den mest sjarmerende gate i menigheten som, Til tross for den bratte veien, fullt betaler tilbake innsatsen.

bak Fori Imperiali, trinn fra Laterankirken, den Rione Monti puls, og tar i mot beveger seg i via Panisperna, utsmykket med eføy lente til palassene, at kutt hele nabolaget og ser beundrende Santa Maria Maggiore, i Piazza dei Monti der vannet i fontenen fortsetter å mate sjelen av nabolaget, i Via neophytes i via Leonina der historien om distriktet kontinuerlig gjenopplevde inn og hindre virksomheten i de siste håndverkere.

The Ghetto

den Rione Sant'Angelo Det er den minste distriktet i Roma. Bedre kjent som The Ghetto, det jødiske kvartalet i Roma blant de eldste noensinne, Det er definitivt en av de vakreste og mest spesielle av denne byen, kan gli i sine årer de ulike menneskelige erfaringer og likevel unik i sin identitet uttrykt. Og her allerede blant de lukter av romersk mat gift med at Kosher følte kjøpt tradisjon. Rik på interessante steder og områder i distriktet er den trofaste vokter av historie og historier.

Vi møter restene av Portico d'Ottavia, monumental bygging av ganger av Augustus dedikert til hans søster Octavia.

neste, med restene som nesten dekker fasaden, Den norske kirke Sant'Angelo i Pescheria der overraskelser, inkludert noen gode gjerninger, den Madonna og barnet med engler av Benozzo Gozzoli.

Forlater kirken da forstår vi hvorfor sjarmen til dette stedet å bli truffet av en av de scenene som bare Roma kan donere, hvor Dome Santa Maria in Campitelli minnes søt å stupe igjen i gatene i nabolaget, å gå og finne ut. Dette barokke mesterverk, arkitekt Carlo Rainaldi, lite kjent, fra inngangen gir spenningen ved uventet overraskelse.

Den mirakuløse bildet av Santa Maria in Portico, i sentrum, stammer fra det niende århundre, hvisker han forteller om ærbødighet for romerne under pesten av 1656. Så igjen bare veier som Via dei Funari, blant de beste noensinne, eller bygninger som Santa Caterina dei Funari, lysende eksempel på Renaissance i Roma eller firkanter som Piazza Mattei og hans Fontenen av Turtles, designet av Giacomo della Porta og ikke tilsatt senere av Bernini. The Ghetto som vet å lage parfyme og unike forslag er en liten perle som er beundret og åndet.