Palasser i Roma

Palasser i Roma

 

Palasser i Roma, fascinerende vitner i noen tilfeller, i andre counter elegante langs ruten av den evige stad, fortsatt levende som autentiske symboler av prakten av de edle romerske familier, fra renessansen, gjennom barokken, opp til XVIII og XIX århundre.

mange, gjennom årene, De har blitt institusjonell, andre museer eller reservert for offentlig bruk eller fortsatt i privat eie.

Blant disse arkitektoniske perler, noen er veldig berømt, andre er mindre kjent eller mindre populære og fortjener, også en forsiktig besøk, siden det er lett å oppdage kunstverk, nysgjerrighet og upubliserte historier som bare Roma kan avsløre.

Her er noen tips for å bygge en hypotetisk reiserute, blant de mange, at byen sjenerøst tilbud, starter med en av de mest berømte palassene og mot andre mer uvanlige bygninger.

Palazzo Barberini

i 1623 Maffeo Barberini, da pave urban VIII, bestille arkitekt Carlo Maderno utformingen av en stor herregård. så, fra en tidligere bygning Sforza Family, perioden 1625-1633, assistert av Francesco Borromini, Maderno styrer byggingen av Palazzo Barberini med en elegant struktur acca. Etter døden av Maderno, i 1629, retningen av arbeidet går til Bernini, alltid i samarbeid med Borromini, hvilken, mellom de forskjellige inngrep, Det er verdt å merke seg den spesielle spiraltrapp i vest fløyen av Palace. Fortryllende elegante rom innredet med viktige artister blant disse vi finner Pietro da Cortona med en utendørs som viser Triumph of Divine Providence, i hovedetasjen stue. fra 1949 Det er hjem til National Gallery of Ancient Art som huser verker av den trettende til det attende århundre, telling, blant de mange artistene, Raffaello, Caravaggio, El Greco, Guercino, Titian e Tintoretto.

info, Rutetider

Palazzo Barberini, Via delle Quattro Fontane, 13 - timer tirsdag-søndag h 8.30-19. Tel. +39 06 4814591

Palazzo Sacchetti

Sikkert en av de vakreste bygningene i Roma. En imponerende sekstende århundre palass, så sent Renaissance, Det er et prosjekt av Antonio da Sangallo den yngre, allerede arkitekten av Palazzo Farnese og samarbeidspartner Raffaello i byggingen av Peterskirken, som ønsket å skape den perfekte palass for seg i de siste årene av sitt liv. De romslige haller av hovedetasjen vises i all sin prakt med glassmalerier, marmor statuer og utsmykkede tak. Spesielt i salongen fortalte Globes, så kalt på grunn av tilstedeværelsen av to skåler gjort mot slutten av 1600 av cosmografo Vincenzo Coronelli, vi finne freskomalerier av Francesco Salviati, også, i de andre rommene, vi finner bevis for Pietro da Cortona e Jacopino Count. Det er ikke tilfeldig at i palasset er noen scener fra filmen "The Great Beauty".

info, Rutetider

Palazzo Sacchetti, via Giulia, 66 - Telefon booking 349 6732734-+39 06 86907230, e-post: [email protected], [email protected], Side: www.eoscultura.it

Palazzo Zuccari

kjent som The House of Monsters, fordi døren som viser en gigantisk gapende munn med nesen av de truende nesebor og øyne omringet av rasende furete bryn og kinn strukket ut ramme. Palasset ble bygget i 1592 den Federico Zuccari, og det gjorde ikke gå utover en hovedetasjen: en fantastisk rekke rom med fresker av Zuccari inkludert kalt "rom av kunstnerens herlighet", med figurer av samme Zuccari og hans familie. I de påfølgende årene, Palace hadde flere transformasjoner; herunder at av '700 når, leies av dronningen av Polen Maria Casimira, Det ble lagt forhallen med seks kolonner. Med dronningen ble også et viktig kulturelt senter, blant de mange initiativene, fremhever det bygging av to verk Scarlatti. Senere var det "inn" for kunstnere. i 1904 Han ble kjøpt av Henriette Hertz som reiste andre bygninger i nærheten, slik som å realisere en kompleks hvor du kan gjøre en viktig samling av malerier og et rikholdig bibliotek. Sjarmen av bygningen også rammet Gabriele D'Annunzio, som deltok på salongen av Hertz og deretter udødeliggjort i "The Pleasure", romanen 1905. I dag er bygningen er hjem til den prestisjetunge bibliotek Hertziana, en av de vitenskapelige litteratur samlinger og kilder på den viktigste kunsthistorien til verden.

info, Rutetider

Palazzo Zuccari, via Gregoriana, 28 - Guidede turer: Elizabeth Shepherd +39 06 69993226 - [email protected], Raffaele Rossi +39 06 69993333 - [email protected]

Med denne lille utvalget ønsket vi å tilby bare en deilig smak av de mange historiske bygninger i Roma, som vi har tenkt, heretter, legge til nye og stemningsfulle forslag for å fortsette å oppdage et kapittel dyrebar de endeløse skjønnheter i byen Roma.