Palazzo Barberini, de ti nye renoverede værelser.

Palazzo Barberini, de ti nye renoverede værelser

 

sidste 12 december 2019 Den fandt sted genåbningen til det offentlige ti North Wing værelser i stueetagen af Palazzo Barberini. Efter restaureringen et par måneder før South Wing, i april 2019, held fortsætte processen med forbedring af den vigtige romerske historiske struktur. På et udkast Enrico Quell og under pleje af direktøren Palazzo Barberini Flaminia Gennari Santori, bistået af Maureen Cicconi e Michele Di Monte, Det har åbnet en ny udstilling arrangeret i kronologisk rækkefølge og med definerede temaer.

Palazzo Barberini og hans nye liv

Et projekt, der begyndte for længe siden og vil se yderligere skridt i realisering som den samme instruktør siger Santori: ”Den omlægning af de ti værelser dedikeret til det syttende århundrede repræsenterer den nødvendige fortsættelse af renoveringen begyndte i januar i den sydlige fløj af slottet, indviet i april ....... Den næste oktober, vil påvirke værelserne dedikeret til det sekstende århundrede og afsluttes i 2021, når det også vil være re-udstyret i stueetagen. Dette er resultatet af en ny begrebsramme af museet, som jeg tror fra min afregning, i december 2016, og fokuserer Palazzo Barberini en udstilling narrative struktur fra middelalderen til det attende århundrede, forsøger at også øge bygningens historie og Barberini, forlader intakt de attende århundrede malerier Galleria Corsini”.

Vi vil se så fuldstændig genopretning af det sted, der kan defineres, for den rigdom indeholdt, blandt de mest imponerende barokke, med ambitionen om at gøre tilgængelige for offentligheden de udestående kunstsamlinger, veltalende tegn på stor prestige og magt Barberini familie, der nåede sit højdepunkt med pave urban VIII, Maffeo Barberini.

Ti værelser

550 kvadratmeter en ny udstilling rum, hvor de er reorganiseret 80 værker forstærket af en mere luftig samhusning. De arkitektoniske strukturer, den punktlige belysningssystem, sammen med undervisningsmidler, genstand for restaureringen arbejder sammen og justeret til nyere værker South Wing, opbygge en cirkulær udstilling, der gør det muligt for besøgende at nyde værkerne og byggepladserne i deres slående skønhed, aandsvækkende Majestæt forestillet og udført af Maderno, Borromini e Bernini.

80 sagde værker, vidne til stor dygtighed af deres forfattere, mesterværker, der afgår fra slutningen af ​​det sekstende århundrede og, i en mere ensartet måde, fortælle os om den bedste i historien om det syttende århundrede. Arrangeret af temaer og emner udstillingen rejseplan provenuet gennem geografiske og kronologiske referencer. I det første rum givet til slutningen af ​​det sekstende århundrede kan vi finde, blandt andre, malerier af Jerome Scicolante, Marcello Venusti e personale Pulsone, at følge en helliget primært til den venetianske med Tintoretto, Palma den Yngre, og en charmerende Venus og Adonis af Titian Skole. Så rummet "The Genus" med værker, blandt andet, af Jacopo Bassano e Bartolomeo Passarotti, hvorefter en dedikeret udelukkende til 'altertavle bærbar Annibale Carracci, og at de store landskaber Paul Bril. Så igen den Bolognese Skole med Domenichino, Guido nyrer, Guercino, e Caravaggio, hvis tre værker: Giuditta e Oloferne, Narciso e St. Francis i meditation, besætte så mange værelser ved at engagere rum, der fremhæver kunstnerens ekstraordinære, hvis revolutionerende og indflydelsesrige maleri demonstreres i hallen dedikeret til italiensk og udenlandsk Caravaggio.

Således en formidabel kunstneriske rigdom understreges af mesterligt restaurerede monumentale rum, ved undertiden magisk frescoed, af harmoniske arkitekturer og vidunderlige dekorationer.

Med disse nye ti værelser på Palazzo Barberini Det kan nu tilbyde sit publikum en hel 42 salg med løbet 400 værker, hvoraf mange blev tidligere henvist til indskud, startende fra middelalderen og ankommer indtil det attende århundrede præsentere sig selv som den absolutte værdi af National Gallery.

Info, Tidsplan og priser

Palazzo Barberini Via delle Quattro Fontane 13

timer: Fra tirsdag til søndag h 8.30-19. Billetsalget lukker kl h 18.

billet: Voksne kr 12, reduceret € 2 Palazzo Barberini + Corsini galleri(via Lungara, 10 - Lukket tirsdag)

Info: Tel +39 06 4814591