Steder og udsigt over Rom

Steder og udsigt over Rom

 

Rom er som en stor kiste af ædelstene, og hver gang vi åbner det altid forbliver fortrydelse for mængden af ​​overraskelser og skatte, der ved, hvordan man vise.

Det er værd at bruge et par ord på nogle steder, der let passer ind i de sædvanlige turistruter og alligevel i stand til fantastiske tider eller lejlighedsvis Excite.

Villa Farnesina

I hjertet af Trastevere, ejendom af 'Accademia Nazionale dei Lincei, Villa er en rigtig kostbar juvel. Det var den rige Sienas bankmand Agostino Chigi at ønsker at opnå, og er, sandsynligvis, en af ​​de mest harmoniske opbygning af renæssance italiano, hvor arkitekturen og udsmykningen kombinerer, skaber en perfekt balance mellem udtryk. Bygget i begyndelsen af ​​sekstende århundrede, i 1579 Det blev ejendom Farnese familie, hvorfra han tog navnet, ikke gør retfærdighed, men, protektor, stor kunstkender, Agostino Chigi der var den sande fortaler. Baldassarre Peruzzi udtænkt alle i arkitektur kan forbedre de rige dekorationer. Seks niveauer fra kælder til synspunkt, hvor man følger de smukke værelser som Loggia af Galatea fresco fra uhyre hænder Sebastiano del Piombo og de mirakuløs Raffaello tilbage i Loggia af Amor og Psyche, derefter går i de andre rum der er freskomalerier af Baldassarre Peruzzi og dekorationer Giovanni Antonio Bazzi, sige Sodoma. Langs ruten, fra vinduerne i bygningen, visionen af ​​haven af ​​Italianate villa mesterligt lavet, som om hver var den ideelle fortsættelse af den anden.

Info, tidsplan

via Lungara, 230, D.ssa Virginia Lapenta, tlf.: +39 06 68 02 73 97, e-mail: [email protected]

Mandag-lørdag h 9-14, anden søndag i måneden h 9-17

Spada Galleri

I centrum af Rom, nær en af ​​de mest karakteristiske og bedst kendte pladser, Campo de 'Fiori, Det er en af ​​de smukkeste bygninger i byen: det sekstende Palazzo Spada, nu hovedkvarteret i Statsrådet og inde huse en værdifuld barok samling skabt af Cardinals Bernardino Spada e Fabrizio Spada mere end seks hundrede. The Palace Også kendt som Palace Capodiferro, Han tilhørte Cardinal Jerome Capodiferro at, fra 1548, Jeg havde bygget på eksisterende bygninger ved arkitekt Bartolomeo baronesse, som han blev inspireret af de typologiske ordninger af Bramante. Med tilstedeværelsen af Kardinal Bernardino Spada, Han flyttede til Rom i 1631, Han sætter ud indsamling af værdifulde kunstneriske og arkæologiske værker. Den oldebarn Kardinal Fabrizio Spada Han fortsatte med at gennemføre indsamlingen, som fortsatte i det syttende og attende århundrede med vigtige og betydningsfulde værker tilføjet fra familiens arvinger. Sikkert den unikke charme udstråler fra dette sted er givet ved hvor den pågældende samling, opbevares i det oprindelige miljø og præsenteres i filer stablet som i det syttende århundrede samlinger eller konsoller og møbler af det syttende århundrede. Galleriet er beriget med arkæologiske værker placeret på sgabbelloni dekoreret træ syttende eller, her, signifikant konsoller sent udskåret og forgyldt barok. Langs ruten af ​​besøget får vi den såkaldte Secret Garden hvor der er en unik funktion, en overraskende barok kunstgreb: den Colonnata illusionistica realiseret i 1653 den Francesco Borromini, Det bliver vist dybere end tredive meter i stedet for de ni real.

Info, tidsplan Piazza Capo di Ferro, 13 Tel. +39 06 6874896, E-mail: [email protected]

Mandag-søndag h 8.30-19.30 Lukket tirsdag

protestantisk kirkegård

En særligt slående og usædvanlig etape, definitivt slået fra den slagne turist sporet, Det er den protestantiske kirkegård. En overraskende oase af fred i bydelen Testaccio.

Kirkegården blev grundlagt i 1716 med Pave Clemens XI der tildeles en plads foran den Pyramid of Caius Cestius, at tillade nedgravning af Stuart domstol i eksil medlemmer. Så tilladelse blev givet til andre ikke-katolikker og, mod slutningen af ​​800, Kirkegård overtog definitionen vi ser i dag, at blive erklæret monumentale område af national interesse i 1918.

Også kendt som Kirkegård af den britiske, inde grave omkring fire tusinde mennesker holdes, for de fleste ikke-katolske udlændinge af forskellige nationaliteter: engelsk, tysk (Han er søn af Goethe), russere, græsk, amerikansk, skandinavisk. Blandt dem er forfattere, digtere, billedhuggere, malere, diplomater, historikere, arkitekter, forskere. Gåture blandt ruinerne og grave, inspireret af antikken, ledsaget kun af raslen af ​​cypresser og fyrretræer, du har følelsen af ​​at leve i et eksklusivt dimension, væk fra stress og den øredøvende støj i byen. Og det er rart at gå til eftersøgning og opdagelsen af ​​hans gæster, mødes John Keats og fremkalde hans ord indgraveret i slutningen af ​​hans gravsten: "Her ligger en, hvis navn blev stævning i vand", rimanendone imponeret eller hylde Percy Shelley, annonce Antonio Gramsci, hvis asken var en inspiration til de vers, blandt de mest berømte, af Pier Paolo Pasolini, den den Carlo Emilio Gadda, som du kan se, spændingen af ​​haven, den uredigeret visning af monumentale Piramide Cestia. Andare a scoprire le innumerevoli storie racchiuse è concedersi un regalo alle proprie emozioni. Dette sted og atmosfæren, der udstråler er en usædvanlig og enestående perspektiv, hvorigennem at forstå sjælen af ​​byen, som nogen, Han ved hvordan velkommen og involvere.

Info, tidsplan Via Caio Cestio, 6, Tel. 3474435803, E-mail [email protected]

Mandag - lørdag h 9-17, Søn- og helligdage h 9-13